mauviel olmayan için ürünler (6)

Mentol

Mentol

Farklı mentol kaliteleri. Spesifikasyonları web sitemizde bulabilirsiniz. Sorular ve takipler için bize bir mesaj göndermekten çekinmeyin.
NAN

NAN

NAN-Milch, bebeklerin sağlıklı büyümesi ve gelişimi için önemli besin maddelerini sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmiş bir bebek maması markasıdır. Anne sütünün bileşimini taklit edecek şekilde tasarlanmış olup, proteinler, karbonhidratlar, yağlar, vitaminler ve minerallerden oluşan dengeli bir kombinasyon sunar. NAN-Milch, yüksek kaliteli malzemelerden üretilir ve güvenliğini ve besin değerini sağlamak için sıkı kalite kontrol önlemlerine tabi tutulur. NAN-Milch, doğumdan itibaren 12 aya kadar olan bebekler için uygundur. Her biri büyüyen bebeklerin özel beslenme ihtiyaçlarına göre tasarlanmış farklı aşamalarda mevcuttur. Formül, ekli talimatlara göre su ile karıştırılarak kolayca hazırlanabilir.
Susam Vazelin

Susam Vazelin

Vazelini kalemi kokusuz ve toksik değildir. Özellikle büyük bir akışkanlık ile dikkat çekmektedir. Kış gelmeden önce, geyik yağı kalemi gibi kullanılmalıdır. Susam Vazelin Teknik Ürün Vazelini kalemi kokusuz ve toksik değildir. Özellikle büyük bir akışkanlık ile dikkat çekmektedir. Kış gelmeden önce, geyik yağı kalemi gibi kullanılmalıdır. En iyi işleme sıcaklığı 5° ile 25°C arasındadır. İşleme sıcaklığı: 5° ile 25°C
Mısır

Mısır

La Perla Mısır Koçanı (4 adet), Vakumlu Paket, 1.062 ml Tedarikçi ayrıntılı ürün açıklaması sağlamamaktadır. BOYUT: 1.062 ml MARKA: La Perla TİP: Mısır Koçanı 4 adet, Vakumlu Paket AMBALAJ: 12
Maltit

Maltit

Maltit - kalori azaltıcı şeker ikamesi Maltit (E965), şekerle benzer bir tat profiline sahip kalori azaltıcı bir şeker ikamesidir. Şekerin yaklaşık %90'ı kadar tatlılık sunan Maltit, neredeyse 1:1 oranında şekerin yerine kullanılabilir. Maltit tüketimi, kan şekeri ve insülin seviyelerinde yalnızca çok az bir artışa neden olur ve şekerden yaklaşık yarı kadar kalori içerir. Maltit, şekerlemeler, kurabiyeler, çikolata, her türlü tatlı, dondurma, reçel, sakız vb. ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır. Günlük 30-50 g'dan fazla tüketim, yetişkinlerde müshil etkisi yaratabilir. Bu nedenle, günlük maksimum 30-50 g tüketim önerilmektedir.